Klantenservice

VERZENDING & LEVERING

Verzending:
Wij streven ernaar om je pakket binnen 5 werkdagen na bevestiging van je bestelling te versturen.
De verzendkosten bedragen hooguit € 4,00 in Nederland en in Duitsland. (Vanaf 75,00 is verzending gratis). We verzenden met Post.nl, en DHL. We versturen de bestellingen ca 2 x per week. (buitenlandse bestellingen versturen we ca 1 x per week) U kunt tevens uw online-bestelling op zaterdag afhalen in de winkel, u betaalt dan geen verzendkosten (uitzonderingen op afspraak) Voor onze Michal Negrin klanten: Al onze originele Michal Negrin verpakking is op. Helaas is deze ook niet meer na te bestellen. We verpakken de sieraden in onze eigen mooie doosjes!

Verzendkosten:
Nederland en Duitsland aankoop tm € 75,00: € 4,00 per bestelling (vanaf € 75,00 gratis verzending) EU aankoop tm € 100,00: € 9,00 per bestelling (vanaf € 100,00 gratis verzending) Rest van de wereld aankoop tm € 150,00: € 15,00 per bestelling (vanaf € 150,00 gratis verzending)

Pakketten die niet afgeleverd kunnen worden:

Als een pakket niet afgeleverd kan worden, ontvang je altijd een bericht en is Matou Byoux Webshop gerechtigd om kosten in rekening te brengen voor de retourzending naar Matou Byoux Webshop.

Privacy en beveiliging

Klik hier voor de pagina met ons Privacybeleid .


Retouneren en Ruilen

Je hebt 14 dagen om te beslissen of je tevreden bent met het artikel. Als je een artikel wilt ruilen stuur ons dan een mail via info@matou-byoux.nl .
Artikelen uit de sale mogen niet geruild worden! .
Matou Byoux Webshop garandeert dat je voor alle geretourneerde artikelen je geld terugkrijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten.

Zo retourneer je een artikel:

Gelieve eerst een mail te sturen naar: info@matou-byoux.nl

Daarna ontvang je binnen 1 werkdag een mail met al onze gegevens

Stuur altijd het artikel in originele toestand met de bon

(retourkosten zijn voor de koper)

Geld terug

Als je je artikelen hebt teruggestuurd, wordt het betaalde bedrag binnen 5 werkdagen verrekend of teruggestort

Ruilen of retourneren in de winkel

Je kunt je online aankopen ook ruilen in de winkel in Enschede, Nederland. (Alleen op zaterdag) Vergeet niet om je bon mee te nemen. Zorg ervoor dat de artikelen niet gedragen zijn en dat ze in oorspronkelijke staat zijn.

Let op: Voor online aankopen die je retourneert in een winkel krijg je een tegoedbon. Deze is alleen geldig in de winkel. Een verkeerd geleverd artikel of een artikel met een fout moet je altijd terugsturen. Je betaalt dan geen retourkosten.Veilig bestellen

Voor ons is veiligheid erg belangrijk en wij behandelen jouw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Met onderstaande richtlijnen kun je ons helpen om jouw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beveiligen.

Geef je wachtwoord nooit aan iemand anders.

Verspreid geen URL's van pagina's die je bekijkt wanneer je je profiel hebt geactiveerd.


Betaling

Je kunt in de webshop betalen met iDeal, Sofort Banking en Paypal. Ook is het mogelijk om via Tikkie te betalen. Stuur een bericht (0616656678) met het artikelnummer dan sturen wij een betaalverzoek

Bestelling bekijken

Je kunt ten alle tijden inloggen op je gebruikersaccount om de gegevens van je bestelling te bekijken. Lees ons Privacybeleid zodat je weet hoe we met jouw gegevens omgaan.
Accountgegevens bijwerken

Je kunt ten alle tijde inloggen op je gebruikersaccount om je gegevens aan te passen.
Lees ons Privacybeleid zodat je weet hoe we met jouw gegevens omgaan.De winkel is elke zaterdag van 11:00 tm 17:00 geopend
Bestellen via de webshop is natuurlijk altijd mogelijk!

 

Algemene voorwaarden

Privacy & Beveiliging